Знижка -3% при оплаті на сайті. Застосовується у кошику при виборі онлайн оплати.

Блог

Чому важливо використовувати решітки для брудозахисту

Yukhymenko

25.11.2021

997

Коли питання стосується іміджу компанії або будь-якого закладу, то враховуються різні аспекти. Якщо хоч одна людина помітить який-небудь недолік, на репутації буде поставлено пляму. Сприйняття будь-якого виробника або компанії залежить також і від чистоти приміщення. Тому, якщо в офісі брудно і не прибрано, повернутися сюди клієнту навряд чи захочеться.
Чому важливо використовувати брудозахисні решітки

Зміст

  • Ступінь захисту від бруду
  • Чому важливо використовувати брудозахисні килимки

Ступінь захисту від бруду

Забезпечення чистоти є комплексним процесом. Якщо компанія розташована на першому поверсі, то їй необхідно вибудувати цілий ланцюжок, щоб у приміщенні не було пилу, бруду та ін. Це важливо, тому що зустрічають завжди по одягу. Тому людина повинна потрапити в приміщення, не принісши з собою з вулиці багато бруду.

На вході необхідним є установка захисного аксесуара системи захисту від бруду. Йдеться про решітчастий настил або брудозахисні покриття. Після цього необхідно зробити все можливе, щоб залишки бруду не були рознесені по приміщенню. Додатково брудозахист може бути встановлено ​​в окремому приміщенні.

Для ретельного очищення взуття від бруду, пилу, снігу і води рекомендується встановлювати 3 ступені брудозахисних систем ...

Так, перший ступінь - це брудозахисні покриття на вулиці перед входом, яке призначене для видалення великого бруду, снігу, піску. Найчастіше це решітки з металу зі вставкою гуми, щітки і скребка. До другої ступені відносять брудозахисні покриття, розташовані в тамбурі. Йдеться про модульні конструкції, які можуть затримувати в собі всередні частки бруду, що залишилися після першого ступеня. Це своєрідний захисний бар'єр, що запобігає поширення бруду з вулиці. І нарешті третя система захисту, яка розташовується безпосередньо в самому приміщенні, це ворсові килимки на гумовій основі. Завдяки ворсу, який здатний поглинати до 5 л / м.кв води з взуття, запобігає утворенню калюж в приміщенні.

Чому важливо використовувати брудозахисні килимки

Сталеві решітки - це ще один вид брудозахисної установки. Для їх виготовлення використовується сталь, стійка до утворення корозії, оскільки нерідко відбувається контакт з вологою. Решітки можуть відрізнятись конструкцією і структурою. У їх складі може бути не тільки метал, а й гума, текстиль, щітка або будь-яке комбіноване покриття, яке гарантуватиме додатковий захист. Догляд за такими виробами простий, а термін експлуатації може досягати не одне десятиліття.

Купувати решітки високої якості потрібно у певних виробників, які заробили собі репутацію чесних продавців. Такі придверні решітки відрізняються:

  • підвищеною стійкістю до перепадів температури, вологи, мінусовій температурі;
  • можуть ефективно виконувати своє пряме призначення в умовах великих навантажень, що стало можливо завдяки технічним і експлуатаційним якостям;
  • здатність витримати великі потоки людей і навіть короткочасні наїзди машин та іншої техніки;
  • при очищенні підошви добре затримують бруд і сміття;
  • сталь стійка до розвитку корозії, тому протягом усього терміну використання зберігає не тільки свій первісний вигляд, і якість;
  • можуть доповнити фасад будь-якої будівлі, що стало можливо завдяки естетичності;
  • надійністю і безпекою - комірчаста структура гарантує безпечне використання і запобігає потраплянню в них каблуків.


З огляду на перераховані вище аспекти зрозуміло, чому важливо в будівлях встановлювати брудозахисні покриття. Це не забезпечить ідеальної чистоти, але тим не менш, в приміщенні буде значно чистіше, навіть в дощ або сніг.

поділитись:

Інші статті

Блог

Відмінності септика, вигрібної ями та автономної каналізації СБО
Реєстрація

Зареєструватися як

  • Приватний покупець
  • Дилер
Поле обов'язкове для заповнення.
або
Бажаєте продовжити перегляд сайту українською мовою?